preskoči na sadržaj
Vijesti

Advent u Gradcu

I ove godine naša škola sudjelovala je na događanju Advent u Gradcu.

Zadnji sat nastave u ovom polugodištu učenici 1. i 2. razreda imali su na gračkim Solinama gdje su zajedno s djecom iz vrtića ukrasili božićno drvce. Ukrasi su to posebnog sjaja, baš kakve i zaslužuje naše mjesto, jer su ih prethodno na radionici đaci sami izradili uz pomoć roditelja i učiteljica.

U sklopu popodnevnog programa učenici nižih razreda sudjelovali su u božićnim igrama u organizaciji naše škole. Naši đaci kojima su se pridružila i mlađa djeca pokazali su svoje vještine  igrajući se sa snjegovićima, sobom i drugim prigodnim rekvizitima. Igre su donijele praznično raspoloženje igračima, ali i navijačima, a najuspješniji natjecatelji nagrađeni su malim slatkim poklonima.

Naša škola predstavila se i u zabavnom programu povodom predstojećih blagdana. Učenici drugog razreda  zavičajnim riječima kroz stihove i pjesmu ozarili su lica starijih mještana, a zajedno s prijateljima iz petog razreda donijeli su na mjesnu pozornicu zimski ugođaj izvođenjem igrokaza Snješko bez nosa.

U sklopu Božićnog sajma štand naše UZ Škatula bio je odlično posjećen. Eko božićni ukrasi koje su učenici drugog razreda izradili zajedno s roditeljima na razrednoj božićnoj radionici, uz stalni asortiman školske zadruge, ljubazne zadrugarke iz petog razreda prodavale su zainteresiranim mještanima. Sav prihod naša UZ Škatula donirat će socijalno ugroženim obiteljima Općine Gradac. Hvala svima koji su podržali naš rad te nam pomogli u ovoj maloj humanitarnoj akciji.

Sretni smo što je naša škola svojim sudjelovanjem pridonijela da  Advent u Gradcu donese u naše mjesto praznično raspoloženje i božićno ozračje zajedništva i humanosti. 

Fotografije
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Koni Bulfon   datum: 27. 12. 2018.

Kalendar
« Kolovoz 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji


Posljednje objave
preskoči na navigaciju